Onze werkwijze

Een hypotheek is meer dan alleen een lening om dat felbegeerde huis te kunnen kopen. Een hypotheek wordt immers voor vele jaren afgesloten. Wij zorgen er voor dat je begrijp wat de verplichtingen zijn die je aangaat. Dit bereiken wij door je in 'Jip-en-Janneke-taal' uit te leggen wat de gevolgen zijn voor je persoonlijke situatie.

De grote voordelen van een hypotheek afsluiten via ons kantoor is dat wij niet gebonden zijn aan bepaalde producten of aanbieders. Wij zijn volledig onafhankelijk. Daar komt bij dat met een hypotheekadvies andere financiële vraagstukken samenhangen. Doordat wij als jouw financiële adviseur makkelijk kunnen schakelen, ben je hiervoor bij ons aan het goede adres.
Wij helpen graag verder.

•    Aankoop van een woning
•    Verbouwing van je woning
•    Oversluiten van je hypotheek
•    Echtscheiding
•    Aankoop tweede woning
•    Opnemen van overwaarde

Onze werkwijze:Graag plannen wij een telefonische afspraak met jou in. Zodat je samen met de adviseur jouw situatie + wensen kunt bespreken. Hierna bieden wij je een traject op maat aan.

 

Aankoop woning

Bij de aankoop van een woning komt veel kijken. Wij kunnen je hierin compleet begeleiden. Vanaf het moment dat er contracten bekeken moeten worden, bedenken van een passende hypotheekconstructie tot het daadwerkelijk regelen van de hypotheek. Hiervoor werken we samen met nagenoeg alle hypotheekaanbieders / geldverstrekkers in Nederland. Daardoor kunnen we altijd een passende aanbieding doen.

 

Verbouwing / verduurzaming

Op het moment dat een verbouwing gedaan moet worden is daar geld voor nodig. Vraag ons mee te denken over de mogelijkheden. Ook voor het verduurzamen van woningen zijn verschillende mogelijkheden. Neem hier contact met ons over op.

 

Oversluiten

Loopt het huidige hypotheekcontract af? Dan is het verstandig om op tijd te kijken wat de mogelijkheden zijn om over te stappen naar een nieuw contract. Dat kan zijn bij dezelfde aanbieder, maar mogelijk ook bij een andere partij. Kijk dan ook gelijk of de hypotheekvorm nog past bij de actuele situatie. En wees bewust van de looptijden van delen van de hypotheek. 

 

Echtscheiding

Op het moment dat de relatie tot een einde komt, moet er vaak ook veel worden geregeld. Allereerst moeten er afspraken worden gemaakt. Is er een woning en een hypotheek? Dan moet een en ander op papier worden gezet. Dat kan door een mediator of advocaat. Echter vaak zal ook een bezoek aan de notaris moeten worden gemaakt voor een Akte van verdeling om de woning en de hypotheek op naam van de partner te zetten die de woning gaat overnemen. Omdat dit een heel intensief en vaak ook emotioneel traject is, is het verstandig om hier een adviseur voor in de hand te nemen die je in dit traject kan begeleiden. Neem contact met ons op om te bespreken wat wij hierin kunnen betekenen.

 

Aankoop tweede woning

Altijd al een droom gehad om een tweede woning te bezitten? Misschien in het buitenland? Laat ons meedenken op welke wijze dit te realiseren is. Er zijn mogelijkheden door bijvoorbeeld een bedrag aan overwaarde op te nemen en daaruit de aankoop te financieren.

 

Opnemen van overwaarde

Omdat bij veel eigenaren van woningen de hypotheek fors lager is dan de waarde van hun woning, is het opnemen van overwaarde ook populair. Vanuit de overwaarde kan dan bijvoorbeeld een verbouwing worden uitgevoerd, een tweede woning worden gekocht, recreatiewoning of chalet worden aangeschaft of een schenking worden gedaan aan kinderen. Omdat de huizenmarkt zo overspannen is, zien veel ouders zicht genoodzaakt om te onderzoeken hoe zij hun kinderen kunnen ondersteunen om woonruimte te bemachtigen. Wij kunnen hierin meedenken.

Alle hypotheekvormen kunnen wij onderverdelen in drie categorieën.

- Direct beginnen met aflossen
- Ineens aflossen van
  de schuld op einddatum
- Aflossing later bepalen

"Erg fijne, verhelderende gesprekken."
Mevr. Meyer

 

"Goede service en bijzonder snelle reacties op vragen."
Bart

Heb je een vraag over jouw hypotheek of wil je een afspraak maken?

Neem contact met ons op!

Op deze manier kan je de juiste keuze maken die het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie en jouw wensen.

    Volledige naam:

    E-mailadres:

    Telefoon:

    Jouw bericht: